Sjukgymnastik

Välj din sjukgymnast!

Från och med januari 2012 har vi samarbetsavtal med Husläkarmottagningen Varmbadhuset, Läjeskliniken, samt Navets Vårdcentral.

För att kunna komma till våra sjukgymnaster krävs att du är listad hos någon av våra samarbetspartners. Vill du lista dig hos någon av dessa Vårdcentralerna hjälper vi dig med detta.

Det är vår övertygelse att omgivningen är viktig för din rehabilitering. Vi känner att vår unika miljö och atmosfär med vårt 32-gradiga havsvatten spelar roll för dig och din hälsa.

Du väljer själv vilken sjukgymnast du vill använda,
- Välj Friskvågen!

Rehabilitering

Rehabilitering på Friskvågen

Våra sjukgymnaster erbjuder dig en hög kompetens och ett personligt omhändertagande i en varm och gemytlig atmosfär. Vi stöttar och inspirerar dig också att själv ta ansvar efter behandlingen så att dina resultat blir varaktiga. Våra sjukgymnaster erbjuder kompetens inom följande områden; Ortopedisk manuell terapi, Mc-Kenzie, Akupunktur, Idrottsmedicin, Medicinsk träningsterapi, Vattenterapi, Förskrivning av rollatorer och TENS-apparater, Stress och avspänning, Ergonomi, Fysisk aktivitet på recept (FaR).

Sjukgymnaster

Du når oss:

Må- Fre 8.00-17.00
Reception Tel: 0340-64 11 64

Efter rehabilitering

Vad händer när jag är färdigbehandlad ?

Efter behandlingstiden erbjuder vi dig fortsatta träningsmöjligheter genom ett subventionerat träningskort i 6 veckor. Du får under dessa sex veckor obegränsad tillgång till alla aktiviteter enligt schema i samråd med din sjukgymnast.

Detta är en möjlighet att ta steget från sjukvård till friskvård.

Nina Bengtsson
Nina Bengtsson
Leg.sjukgymnast
nina@friskvagen.se