Friskvågen i Varberg

Friskvågens medlemmar är kvinnor och män i alla åldrar som tränar på olika nivåer och med varierande målsättning. De njuter av livet och har bestämt sig för att ta vara på sig själva. Målet är ett helare, friskare liv med innehåll av både intensiv energi och nedvarvning.

Dags för Varbergsloppet

Nu på lördag 14/7 kl 14 går startskottet för Varbergsloppet. Det blir ett rekordår räknat i deltagarantal, nämligen 2000 löpare är anmälda, vilket är 20% mer än förra året.

24 st medlemmar kommer att springa i Friskvågens gröna färg. Håll utkik efter våra gröna t-shirts och heja lite extra på dem!

De 24 som har anmält sig i Friskvågens namn, är välkomna hit innan loppets start för t-shirtutdelning samt fotografering till bloggen. Efter loppet delar vi ut lite energi till de tappra löparna. Tänk bara på att vi precis som vanligt låser entrédörren kl 15.30 och stänger kl 16.

Heja heja!!!!

Postat den 11 juli, 2012 av annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>