Friskvågen i Varberg

Friskvågens medlemmar är kvinnor och män i alla åldrar som tränar på olika nivåer och med varierande målsättning. De njuter av livet och har bestämt sig för att ta vara på sig själva. Målet är ett helare, friskare liv med innehåll av både intensiv energi och nedvarvning.

Angelica Johansson – ny instruktör

Eller rättare sagt, så ny är egentligen inte Angelica hos oss. Hon har nämligen, sedan februari, jobbat som vatteninstruktör på Friskvågen. Sedan juni kör hon även core och Easy Line.  Nu under sommaren blir det 8-10 pass/v för Angelica så så mycket egen träning hinner hon inte med. ”Fast att leda pass ger ju mig bra träning det med” säger Angelica. Till hösten kommer hon att fortsätta som vatteninstruktör kombinerat med hennes studier till Socialpedagog på Campus Varberg.

Angelicas idrottsbakgrund är tävlingsgymnastik som hon satsade på mellan 10 och 15 års ålder. Efter det ägnade hon sig åt dans dagligen, alltifrån balett till modern och fri dans etc. På Friskvågen har hon varit medlem sedan flera år tillbaka och när hon tränar själv blir det Body Combat, Zumba, Core, Power Step och andra pass, hon varierar sig mycket. Cirka 3-4 pass i veckan brukar det bli normalt sett, för det är den mängden hon hinner med en 4-årig dotter.

Postat den 23 juli, 2012 av annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>