Friskvågen i Varberg

Friskvågens medlemmar är kvinnor och män i alla åldrar som tränar på olika nivåer och med varierande målsättning. De njuter av livet och har bestämt sig för att ta vara på sig själva. Målet är ett helare, friskare liv med innehåll av både intensiv energi och nedvarvning.

Nya Les-Mills releaser på gång - februari 2012

Först ut är BODYCOMBAT på torsdag  1/3 kl. 18.35.

Och  måndag 12/3 är det dags för BODYPUMP kl. 16.30 och BODYBALANCE kl. 19.45.

Postat den 27 februari, 2012 av nina

Teampass MOJO Yoga - februari 2012

Söndagen den 26/2 kl. 11.00 guidar Carro och Therese er igenom vårens sekvens MOJO Yoga 6 ”Split”. Nybörjare eller ej, så får du här  hjälp att utvecklas i ditt yogautövande.

Postat den 21 februari, 2012 av nina

Schemaändringar v.7 - februari 2012

Ändring 1: EasyLine 30 på tisdagar kl. 18.40 utgår pga att salen behövs som uppvärmning inför X-fitpasset kl. 19.20 . Så du kan fortfarande komma hit och köra , men på egen hand.

Ändring 2: Bodybalance på onsdagar är framflyttad till kl. 19.15. Allt för att få lite bättre tid emellan passen och att tiderna kan hållas.

Postat den 13 februari, 2012 av nina

Föreläsning med Pasi Salonen ”Trött, Fet & 40!” - februari 2012

Som medlem har du möjlighet att gå på denna intressanta föreläsning för halva priset!

Anmäl dig via www.pasisalonen.se och ange rabattkod ”Friskvågen”

Drömmar är bra, att förverkliga dem är bättre…. Min dröm är att vinna Hawaii Ironman i min ålderskategori och bli världens bästa 45-åring. Välkommen in i min värld!

Pasi Salonen har på kort tid positionerat sig som en av de nya intressanta föreläsarna i Sverige. Med en obotlig optimism om att ”alla kan” får han människor att våga ta steget till att vilja vara sitt bästa jag. Det är viktigare att tala till hjärtat istället för till hjärnan – för när inspiration är väckt går den inte att stoppa, säger han.

Trött fet 40 är en inspirations- och motivationshyllning till livet. Med pricksäker humor och med massor av energi levererar Pasi Salonen sina klokaste tips och funderingar om hur du blir en vinnare, i det vi kallar – livet.

Postat den 10 februari, 2012 av annelie

X-fit extrapass - februari 2012

Tisdagar kl. 19.55 satte vi in ett extra X-fitpass , men pga få deltagare så tar vi bort det igen.

Postat den 08 februari, 2012 av nina

Nike Blast 2012 - februari 2012

Sveriges största träningskonvent gick av stapeln i helgen som var.  I år var det första året som Nike ockuperade Globen och snacka om succé. Fantastiska ytor att röra sig på , proffsigt arrangemang och en ljud och ljussättning som liknar en rockkonsert. 6 olika pass och salar fanns att välja på varje timme. Rena paradiset för oss som gillar träning.

Jag, Nina B och Annika kämpade hela helgen på div. olika pass  och har fått med oss en hel del inspiration som kan komma till användning på hemmaplan.  Att hela kortsidan utgörs av en gigantisk Nikeshop där man kan handla vårens nyheter gör inte saken sämre…

Postat den 06 februari, 2012 av nina

Mikaels jubileumsspinning lörd 11/2 kl.09.15 - februari 2012

”Har upplevt ett fantastiskt roligt och spännande första år som spinninginstruktör här på Friskvågen. Detta vill jag fira tillsammans med er som kämpat och svettats i spinninglokalen. Lördagen den 11 februari kommer jag att bjuda på en blandning av mina absoluta spinningfavoriter.”

Postat den 02 februari, 2012 av nina

X-fit fullt! - februari 2012

Tisdagkvällar är en populär träningsdag och särskilt många vill vara med på vårt X-fitpass. Vi har lagt in ett extra pass direkt efter det första för att kunna möta den stora efterfrågan på passet för tillfället. Ändå väljer de allra flesta det första passet och därför blir det många som blir nekade. Har du möjlighet att träna 19.55 istället så välj det passet , då det endast var 6 personer på det igår kväll.  Får vi inte fler deltagare på extrapasset kommer det att plockas bort. Vill återigen slå ett slag för X-fit på onsdagar kl. 16.15 för dig som har möjlighet.

Postat den 01 februari, 2012 av nina